Szeretnéd hogy...

Szeretnéd, hogy leGYEN egy

ragyogóan új megjelenésed?

gallery/szirom_ok

Angsö Nemzeti Park, Orchideák virágzása

 

 

 

LEGYÉL TÖRZSVÁSÁRLÓ!

 

 

KÉNYELMESEN, BIZTONSÁGOSAN VÁSÁROLHATSZ MINŐSÉGI TERMÉKEKET TANÁCSOKKAL ELLÁTVA, ONLINE ENGEDMÉNNYEL

 

 

A Felhasználói fiókod létrehozása után mindig 20 % kedvezménnyel vásárolhatod meg a svéd cég több mint 50 éves tapasztalatának köszönhető innovatív, természetes és megfizethető termékeit, így te mindig vonzó lehetsz, és nagyszerűen érezheted magad külsőleg és belsőleg egyaránt. Vásárolhatsz magadnak, családtagjaidnak, barátaidnak. 

 

A regisztráció még semmilyen költséggel, és kötelezettséggel nem jár.

 

  • 17 katalógusra szóló tagsági díj: 999,- Ft, ami csak az első vásárláskor kerül a számládra. 
  • Át nem vett csomag díj: 1000,- Ft
  • Fizetés: bankkártya.
  • Csomag átvétel: Posta vagy házhozszállítás, az  aktuális díjkedvezményekről érdeklődj nálam.
  • Postára szállítás: 100 BP fölött ingyenes, alatta Joker termék megvásárlásával ingyenes, vagy Joker termék nélkül 100 BP alatt 999,- Ft.
  • Házhozszállítás : 150 BP, és felette ingyenes, alatta 1599,- Ft.
  • 100 BP kb. bruttó 25 ezer Ft, amennyiben regisztráltál már, de bármenyi rendelést leadhatsz. Érdeklődj nálam, hogyan lehet költségmentesen rendelni.                          

 

A cég ajándék programokkal is gondol az első vásárlókra, ezért javasolt velem felvenned a kapcsolatot, ha ennek feltételei érdekelnek. Pl. Start Program

 

Olykor ingyenes regisztrálás is lehetséges, a kedvezmények felől érdeklődj előzetesen nálam.

 

Amennyiben úgy döntesz, hogy csak vásárolni szeretnél, ez a te szabadságod, nem foglak arra ösztökélni, hogy keress pénzt az üzleti szisztémánkkal.

 

 

ÚJ KATALÓGUS NYITÁS NAPJAI 2021-BEN

 

Összesen 17 katalógus.

 

JANUÁR 26 - FEBRUÁR 16 - MÁRCIUS 9 - MÁRCIUS 30 - ÁPRILIS 20 - MÁJUS 11 - JÚNIUS 1 - JÚNIUS 22 - JÚLIUS 13 - AUGUSZTUS 3 - AUGUSZTUS 24 - SZEPTEMBER 14 - OKTÓBER 5 - OKTÓBER 26 - NOVEMBER 16 - DECEMBER 7 - DECEMBER 28    

 

GYORSAN ELÉRHETED, HOGY A SAJÁT VÁSÁRLÁSOD MÉG OLCSÓBB LEGYEN

 

 

Ha neked szenvedélyed a szépség, és az egészséges életmód, és élvezed, hogy másoknak ebben tanácsokat adhatsz, mutasd meg nekik a termékeket, és ezzel pénzt kereshetsz.  

 

100 Bónuszpont (BP) értékű rendszeres vásárlásokkal elkezdhetsz egy saját csoportot alapítani, mások meghívásával, ami további utólagos árengedményre jogosít. Amíg csak annyi utólagos árengedményed van, amit le tudsz vásárolni, nem szükséges a vállalkozásodat elindítani.  A katalógus időszakok 3 hetente váltják egymást. Az Oriflame jutalmazási rendszere a Sikertev, egyrészt jutalmazza a saját csoportod eladásait, másrészt azok eladásait, akiket Te hívtál meg az Oriflame-hez. A Sikertev máris a tied, amint létrehozod a Felhasználói fiókodat, és minden információ birtokába kerülhetsz.

 

Ha elfogadod, hogy én hívlak meg a csoportomba, minden segítséget megkapsz az induláshoz. Az Oriflame webáruháza magasszínvonalú, felhasználóbarát, nem kíván különösebb informatikai tudást. Egy mobil eszköz is elegendő hozzá. Az Oriflame appok letöltése pedig kényelmes követést tesznek lehetővé. Keress bátran ha információra van szükséged! 

 

Bizalmadat előre is köszönöm!  lona.gyori.hu@gmail.com

 

 

EZ EGY OLYAN ÜZLETI MODELL, AMI BIZTOSÍTJA SZÁMODRA

 

A FÜGGETLENSÉGET,

 

MIKÖZBEN NEM TERMÉKET FOGSZ ELADNI. 

 

 

Ajánlod a termékeket másoknak, a kozmetikai vállalat maximális támogatásával - készen kapott ajánlásokkal - tanácsokat adsz a vásárlóknak a temékek használatával  kapcsolatban, hiszen te ezeket használod már. Segíted őket abban, -hűséges vásárlásuk jutalmául-, hogyan tudják ők is tovább ajánlani a termékeket másoknak, miközben a kozmetikai vállalat ezért a 20 %-on felül, további utólagos árengedményben részesíti majd őket. Első lépésként elérheted, hogy a saját fogyasztásod árát visszakapd. Az Oriflame Sikerterve pedig megmutatja, ez a jövedelem hogyan nőhet jelentősen is, 3 hetente. Ehhez használnod, ismerned, ajánlanod kell, az egyébként  napi használatú termékeket, legalább havi 100 BP értékben. Ha átgondolod, hogy mennyit költesz a drogériákban a családod tagjaira, ugye, hogy ez nem is olyan sok?  

 

 

ÜZLETI LEHETŐSÉG ANYAGI BEFEKTETÉS NÉLKÜL,

 

ISKOLAI VÉGZETTSÉGTŐL FÜGGETLENÜL

 

 

Alaposan tanulmányozd az Oriflame Hungary Kft. Sikertervét.  Felhasználói fiókod létrehozása után máris a tied. Reálisan mérd fel, hogy mit tudsz ezért tenni. Ha tetszik ez a munka, -ami nem csak NŐKNEK, de FÉRFIAKNAK is ajánlott-,  hiszen nem csak a smink világa érdekelhet, hanem az egészség megőrzése, vagy maga az üzlet.   Kínáld a WELLNESS termékeket! Dolgozz az  egészséges életmód megismerésén, amire taníthatsz másokat, megmutathatod nekik, miként lehetnek sikeresek, miként kereshetnek pénzt.  Kezdő cél legyen,  hogy a saját fogyasztású termékeidért már ne kelljen fizetned. Amíg csak annyi utólagos árengedményben részesülsz, amit le tudsz vásárolni, nem szükséges vállalkozást indítanod. 

 

 

KI ÉRHET EL ÁTLAGON FELÜLI FŐ JÖVEDELMET, FŐNÖK NÉLKÜL?

 

 

Kell lenni egy ÁLMODNAK, ÉGŐ VÁGYADNAK, hogy sikeres leszel egy üzletben, pénzügyi függetlenségre törekszel, TANULOD, és nap mint nap pozitívan követed a masszív CSELEKVÉSI TERVEDET. Számos irodalom jelent meg arról, hogyan építs MLM üzletet hagyományosan. De! Elérkeztünk oda, amikor a legkorszerűbb online technikákat is használhatod ehhez, amiben a svéd cég maximálisan a segítségedre van alkalmazásaival.

- Nem feltétlenül kell ismerősöket telefonon felhívnod ehhez -  Azok érhetik el, akikben ezek az ambíciók megvannak. Természetesen ők is úgy kezdték, hogy hűségesen itt vásárolták meg a napi szükségletű termékeiket, majd amikor már azok ingyen voltak, átlagon felüli kitartással mentek tovább a kitaposott úton.  

 

 

HA ITT VÁSÁROLOD MEG ONLINE A NAPI HASZNÁLATÚ TERMÉKEIDET, ÉS

 

AJÁNLOD MÁSOKNAK IS, PÉNZT KERESHETSZ VELE.

 

 

A tanulás elengedhetetlen feltétele az üzlet elkezdéséhez. Abban a kivételes helyzetben vagy, hogy csak a tanulásra szánt idődet kell befektetned, hiszen a termékek amiket magad is használsz napi szükségleti cikkek, ma is megvásárolod, ha máshol nem, a drogériákban. Semmi plusz vásárlást nem kíván tőled. Én azt hiszem a mai világban sokan szeretjük már a webáruházakat, az időnk drága pénz, azt inkább tanulásra fordítsuk. Regisztráció után a vállalat online tréningjeit is igénybe veheted, ingyenesen. 

 

 

HA NEM AKARSZ PÉNZT KERESNI VELE, AKKOR IS ELÉGEDETT HASZNÁLÓJA LESZEL A TERMÉKEKNEK. ÉN 29 ÉVE HASZNÁLOK SZÁMOS TERMÉKET.  ÁR-ÉRTÉK ARÁNYBAN HISZEM HOGY A LEGJOBBAT, MEGBÍZHATÓ FORRÁSBÓL. 

 

MI  AZ  A    DSA? 

 

Az Oriflame Hungary Kft. a Közvetlen Értékesítők Szövetsége (DSA) tagja, amelyről az interneten bővebben is olvashatsz. Nagyon fontos a tisztességes DSA tagok megkülönböztetése az értékesítési szakma hitelét rontó, kalandor vállalkozásoktól. A DSA tagjai között megtalálható cégek nem moshatók össze a törvényileg büntetendő piramis rendszerekkel. 

 

 

ORIFLAME SIKERTÖRTÉNET

 

 

Amikor Robert és Jonas af Jochnik, az Oriflame alapítói, több mint 50 évvel ezelőtt otthagyták sikeres karrierjüket és kiléptek a munkahelyükről, az emberek azt hitték, megőrültek. Majd hatalmas önbizalommal és megingathatatlan optimizmussal az Oriflame-t a világ egyik legnagyobb szépségipari vállalatává tették. 

 

Amikor azt kérdezték tőlük, hogy honnan ez a győztes mentalitás, a válasz kézenfekvő volt - egymástól. A versenyszellem átjárta a gyermekkorukat, sokat sportoltak, és versenyeket rendeztek otthon. A nővérük szerint még az iskolába járás is futóverseny volt. És ez soha nem ért véget. Ez a versenyszellem nagy szerepet játszott az Oriflame sikerességében az évek során. Sosem problémákat, csak lehetőségeket láttak. Lehetőségeket, hogy változtassanak a dolgokon és jobbá tegyék őket. 

 

Ezek az emberek szimbólumokká váltak az Oriflame-nél - csodálatos dolgok szimbólumaivá, amik megtörténhetnek azokkal, akik ezt az üzletet választják. 

 

" A tudat tesz igazán boldoggá minket, hogy segítettünk a változásban. Ez nagyszerű érzés." - mondja Robert. 

 

Az 1967-ben alapitott Oriflame szépségápolási társaság közvetlenül

 

több mint 60 országban

 

értékesít. Széles svéd, természet ihlette, innovatív szépségápolási portfólióját mintegy

 

3 millió független Oriflame 'Consultants' közvetíti,

 

 évente mintegy 1,3 milliárd eurós forgalommal. 

 

Az emberek és a természet tiszteletben tartása az Oriflame működési alapját képezi, és tükröződik társadalmi és környezetvédelmi politikájában. Termékeit állatokon nem teszteli. Az Oriflame számos jótékonysági szervezetet támogat világszerte, és a Világ Gyermekei Alapítvány társalapítója. Az Oriflame egy svájci cégcsoport, amelyet a Nasdaq Stockholm tőzsdén jegyeznek. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MINDEN NAGYSZERŰ SIKERTÖRTÉNET EGY ÁLOMMAL KEZDŐDIK

gallery/sun-310995__480

A TE MEGJELENÉSED, EGÉSZSÉGES ÉLETED SZEMÉLYES DOLOG, AKÁR AZ ÁLMOK

ÁLOMMAL ÉS EGY TERVVEL KEZDŐDIK...

Szeretnéd hogy...