Szeretnéd hogy...

Szeretnéd, hogy leGYEN egy

ragyogóan új megjelenésed?

gallery/szirom_ok

SZEMÉLYES ÜZENETEM

 

Technikai jellegű információ: A webhelyen található linkek, mint  ASZF, Brand Partneri Üzletszabályzat, Adatvédelmi tájékoztató megtekintése után csak a 'vissza nyíl' segítségével térhetsz vissza az én weblapomra, mivel a linkek az Oriflame hivatalos webhelyére irányítanak. Egyéb linkek esetén is a 'vissza nyíl' vezet vissza a webhelyemre.

 

Én, Győri Lóna, az Oriflame Brand Partnere vagyok 1991 óta. Ez az én személyes webhelyem, a címe: 253.hu  Tekintsd meg egy másik webhelyemet is, a pedi.hu oldalt, . /Protein-Egészség-Diéta-Italpor/  Budapesten éltem nagyon sok évet, nem túl régen költöztem Szeged közelébe. Ettől függetlenül AZ ORSZÁG BÁRMELY PONTJÁRÓL kapcsolatba léphetsz velem. Elérhetőségeimet a KAPCSOLAT menüpontban találod. Keress bátran! 

 

Küldhetsz nekem üzenetet az én privát elérhetőségeimre, mint Facebook, Messenger, Viber, vagy telefonon felhívhatsz, szívesen visszahívlak, amennyiben a telefonszámod publikus, és  kijelzi a telefonom a számodat. Telefonhívásra nem minden esetben tudok azonnal reagálni, 24 órán belül visszahívlak. 

 

Kéretlen levelekkel nem kereslek meg, csak ha információt, vagy segítséget kérsz tőlem, akkor fogok válaszlevelet küldeni számodra. Nem küldök reklám, és kereskedelmi célú üzeneteket, minden fontos és friss információt a Facebook oldalamon találsz meg, így az aktuális katalógust is. Ezt a  Kapcsolat menüpontban érheted el, vagy a címe alapján.

 

FACEBOOK  oldalam neve: Oriflame aktuális katalógus Győri Lóna ajánlásával.

Linkje a láblécen.

 

 

Miért kérlek, hogy az általam itt publikált linken regisztrálj? 

 

 

Ha az Oriflame hivatalos honlapján, ami (hu.oriflame.com) regisztrálsz, a vállalat fog neked Szponzort kijelölni, amit később nem tudsz megváltoztatni. Az általuk kijelölt Szponzor fogja felvenni veled a kapcsolatot, a későbbiekben is ő fog információkkal ellátni. 

 

Amennyiben az általam publikált linken regisztrálsz, a link tartalmazza az én saját kódomat, ami 253. Ebben az esetben velem maradsz kapcsolatban, és törekedni fogok arra, hogy azt kapd, ami neked nem teher, hanem élmény lesz. Természetesen ekkor is az Oriflame hivatalos oldalára fogsz jutni, de már úgy, hogy én leszek a Szponzorod. Ha kapcsolatba lépünk előtte, én is létre tudom hozni az Oriflame felhasználói fiókadat.   

 

Amennyiben regisztrálsz, attól kezdve az Oriflame Magyarország Kft.  Általános Szerződési Feltételei, Brand Partneri Üzletszabályzata, Adatvédelmi tájékoztatója érvényes rád is, mint rám. Linkjét kérheted tőlem is, de megtalálod a cég hivatalos honlapján is. Tekintve, hogy minden regisztráció azonos feltételekkel indul, nincs megkülönböztetve a Brand Partner és csak, "vásárló" kifejezés, nyugodtan regisztrálj, semmilyen hátrány nem ér, és nincs kötelezettséged sem! 

 

A regisztrációd arra irányul, hogy magad használod az Oriflame webáruházát saját, vagy családod termékszükségletei céljára, egy regisztrációhoz kötött azonnali 20 % kedvezménnyel.

Lehetsz csak törzsvásárlója is az Oriflame termékeknek, nem foglak kapacitálni hálózat építésre, ígérem. Ez a te sajád döntésed marad.  

 

Természetesen jogosult vagy bármikor, közvetlenül is az Oriflame Hungary Kft-vel felvenni a kapcsolatot, de a Szponzor feladata, hogy téged minden információval ellásson. Úgy szállítási lehetőségekről, szállítási díjakról, pénzügyekről.

 

Az ÁLMOK menüpontban olvashatsz részletesebben a regisztrációs feltételekről, akár Vásárló akarsz lenni, akár Termékajánló.

 

Csak érvényes magyarországi állandó lakcímmel regisztrálj! Ez nagyon fontos, akkor is, ha van más levelezési címed, és a csomagot majd más címre kéred. 

 

Saját céljaimra senki adatait nem gyűjtöm.

 

Kívánom, hogy megismerd, és sok örömöd legyen az Oriflame termékek használatában, akár vásárlója leszel, akár az üzletedet kívánod építeni.

 

Bizalmadat előre is köszömöm! 

 

Győri Lóna 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretnéd hogy...